Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos – Spijkenisse
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos
Drogendijk 8a 3207 LE
Spijkenisse

Praktijknieuws

Per 1 januari 2023 gaat Dr. Vos met pensioen. Alle patiënten worden hierover per brief geïnformeerd.

“Na ruim 41 jaar als huisarts gewerkt te hebben en ik bijna de 70 jaar heb bereikt, is ook voor mij de tijd gekomen om te stoppen met werken. Aanvankelijk in Rotterdam Zuid en de laatste 22 jaar in Spijkenisse.

Tot het laatst heb ik met veel plezier gewerkt, mede door de vele contacten met elkaar en gesteund door een fantastisch team van medewerkers.

In Dr. S.A. Mohammedamin van MediCor Gezondheidszorg Spijkenisse meen ik een goede opvolger te hebben gevonden. Samen met ons huidige team van assistentes en POH’s en zijn eigen team van artsen, praktijkondersteuners en assistentes gaat hij de praktijk voortzetten.
Het praktijkpand aan de Drogendijk heeft zijn langste tijd gehad zoals u ongetwijfeld met mij eens bent. De locatie aan de Drogendijk zal daarom komen te vervallen, de tijdelijke nieuwe locatie van de praktijk wordt Dallelaan 5, 3208 CE in Spijkenisse.

Meer informatie over de nieuwe praktijk kunt u binnenkort vinden op https://www.huisartsenpraktijkvogelenzang.nl.

Per 1 januari 2023 vindt de praktijkoverdracht plaats. Indien u geen patiënt wenst te zijn bij Dr. Mohammedamin van praktijk MediCor dan kunt u voor die tijd zelf een andere huisarts zoeken en zich elders inschrijven. Geeft u deze wijziging voor 1 januari aan ons door?

Rest mij om u allen te bedanken voor de reis die wij met elkaar hebben gemaakt in de afgelopen 22 jaar en u het allerbeste in goede gezondheid toe te wensen.”

 

Met vriendelijke groet,

Kees Vos, huisarts

__________________________________________________________________

In 2022 is de praktijk de volgende dagen gesloten:

  • 14 november t/m 18 november

Op 3 maart 2021 heeft onze praktijk uit 2000 deelnemende praktijken de “uw Zorg online award 2021” gewonnen. Een award die wordt uitgereikt aan de praktijk met de meeste patienten die een online acount hebben.
69% van onze patienten hebben een account aangemaakt en maken daarmee gebruik van e consulten en webafspraken.
Het maken van afspraken gaat zo makkelijk en snel. E-consulten worden nog dezelfde dag beantwoord.
Heeft u nog geen account aangemaakt? Dit gaat eenvoudig via onze home page!