Janet Kranendonk, POH Geestelijke Gezondheidszorg – Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos – Spijkenisse
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos
Drogendijk 8a 3207 LE
Spijkenisse

Janet Kranendonk, POH Geestelijke Gezondheidszorg

Janet Kranendonk is de Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) in de praktijk. Zij ondersteunt patiënten bij o.a depressieve of angstklachten, stress, rouwverwerking en relatieproblemen.

Janet is gediplomeerd A en B verpleegkundige en is sinds 1986 werkzaam in diverse functies in de psychiatrie.
Hierbij heeft ze ervaring opgedaan in het werken met mensen met angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en trauma. Dit in de klinische, poliklinische en deeltijd setting.
Daarnaast heeft ze ook veel ervaring met het werken met mensen met verslavingsproblemen.

In de tussentijd heeft ze opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van leidinggeven, en inhoudelijk op het gebied van systematisch begeleiden, trainen van vaardigheden, toepassen van psychotherapeutische/sociotherapeutische interventies. Hierna heeft zij zich verder bekwaamd in het werken met groepen en in individuele trajecten.

In 2013 is ze gestart met de post-HBO opleiding tot POH-GGZ aan Avans Hogeschool in Breda gecombineerd met een stage. In juni 2014 heeft ze deze opleiding met succes afgerond. Inmiddels werkt ze in de huisartsenpraktijk en verzorgt ze daarbuiten ook intervisies voor collegae POH-GGZ en voor degenen die de opleiding hiertoe volgen.

Janet werkt elke week op dinsdagmiddag en donderdagmiddag en om de week op vrijdagmiddag bij ons in de praktijk.