Dr. C.J. Vos, Huisarts – Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos – Spijkenisse
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos
Drogendijk 8a 3207 LE
Spijkenisse

Dr. C.J. Vos, Huisarts

Kees heeft zijn huisartsopleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gedaan en vervolgens de Sportartsenopleiding van het Nederlands Instituut voor de Sport Gezondheidszorg (NISGZ). Daarmee is hij 12 jaar Parttime Werkzaam geweest op diverse Sport Medische Adviescentra.

In 1983 heeft hij zich gevestigd als huisarts te Rotterdam-Zuid en heeft daar tot 2001 gewerkt. Vanaf 2001 heeft hij zich als huisarts gevestigd in Spijkenisse op de huidige locatie aan de Drogendijk.

Van 1996 tot 2005 is hij part- time verbonden geweest aan het Whiplash Centrum Nederland als behandelaar van Whiplash patiënten.

Van 1999 tot 2006 heeft hij een promotieonderzoek gedaan aan de afdelingen Huisartsgeneeskunde en het Pijnkennis centrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam welke succesvol werd afgesloten met een promotie op het proefschrift “Acute Neck Pain in General Practice” . In de tussentijd heeft hij de opleiding in de Epidemiologie aan het EMGO instituut aan de VU te Amsterdam van 2001 tot 2005 gevolgd.

Tot 2015 is Kees betrokken geweest bij het onderwijs in de huisartsgeneeskunde aan co-assistenten aan het Erasmus Medisch centrum

Vanaf 2007- tot heden is hij Voorzitter van de Medische Adviesraad van de Whiplash Stichting Nederland en is hij deelnemer aan diverse richtlijncommissies.

 Hij heeft speciale interesse in chronische pijnbehandeling, is betrokken bij meerdere onderzoeks- en onderwijs projecten op het gebied van chronische pijn en is lid van de Dutch Pain Society (DPS).  Verder maakt hij  deel uit van de  B12 research group die zich inzet voor meer onderzoek naar de gevolgen van Vitamine b12 gebrek.