Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos – Spijkenisse
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos
Drogendijk 8a 3207 LE
Spijkenisse

Afspraak maken

Spreekuur

Dagelijks is er spreekuur op afspraak. Op maandag, woensdag en vrijdag wordt er spreekuur gehouden door Dr. Vos. Op dinsdag en donderdag door Drs. A. Proost.

De assistente is dagelijks tussen tussen 8.00 en 11.00 uur bereikbaar voor het maken van afspraken, aanvragen van visites en het opvragen van uitslagen. Voor een afspraak wordt 10 minuten in de agenda gereserveerd. In principe is een consult bedoeld voor één vraag, of 2 kleine klachten.

Als u een langer gesprek met de huisarts wil, dan kunt u dit aangeven bij de assistente. Zij plant dan een dubbele afspraak voor u in.
Als u dezelfde dag nog een afspraak wenst, wilt u dat dan duidelijk aan de assistente doorgeven? Indien dat medisch noodzakelijk is, wordt er altijd ruimte voor gemaakt. In andere gevallen hangt het van de agenda af of dit lukt.

De assistente zal vragen naar de reden van uw komst. Zij heeft net als de huisarts beroepsgeheim.

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, wilt u dit dan melden bij de assistente of laten weten via info@huisartsenpraktijkvos.nl

Als u later dan 10 minuten arriveert dan de afgesproken tijd, dan verzoeken wij u vriendelijk om bij de assistente een nieuwe afspraak te maken.